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Michael-Grimm-Bewertungen

Michael Grimm

93+ POINTS
"... dichte, fleischige, süße, sehr schöne Frucht, Charme, Schmelz, viel Charme, Saftigkeit, gute Struktur, Frische und Saftigkeit, sehr gute Balance, schönes Finale mit kräftigen, guten Tanninen, feine Bitterschoko im Finish“ (04/2024)
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Vinous

90-92 POINTS
The 2023 La Serre is a bold, punchy wine with good intensity and a bit more depth than most vintages. Super-ripe red cherry, plum, blood orange and a kiss of French oak lend exuberance. The 2023 needs time to come together, and especially to integrate its oak, but it is nicely done. Tasted two times.

 - Antonio Galloni (04/2024)
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James Suckling

93-94 POINTS
Juicy and creamy in texture with blackberry and light, smoky oak. Medium body, fine velvety tannins and a crunchy finish. 73% merlot and 27% cabernet franc. (04/2024)
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Parker – Wine Advocate

91-93 POINTS
The 2023 La Serre continues this estate's upward trajectory, exhibiting aromas of mulberries, cassis, rose petals and spices, followed by a medium to full-bodied, fleshy and supple palate that's lively and giving, with a succulent core of fruit framed by powdery tannins. In the vineyards, the team has been working to avoid desiccation, which in the past sometimes tended to accentuate the character of the Cabernet Franc at this estate. 

- William Kelley (04/2024)
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Château La Serre

Château La Serre – Vater, Sohn und Neffe

Die Leidenschaft für den Weinanbau hat Luc d'Arfeuille von seinem Vater Bernard geerbt, der sich mit dem Kauf des Château La Serre im Jahr 1956 einen lang gehegten Traum erfüllt hat. Und gepaart mit Erfahrung, breitem önologischen Fachwissen un ...