Zum Hauptinhalt springen
25 Jahre Erfahrung persönliche Beratung schnelle Lieferung exklusive Weine
Michael-Grimm-Bewertungen

Michael Grimm

Dieses kleine Juwel besticht durch seine tiefdunkle Farbe und ein intensives Bouquet von Brombeeren, würzigen Kräutern, Weihrauch und Schokolade. Im Glas entfaltet er seine unvergleichliche Fülle und Kraft. Üppige Aromen von reifen dunklen Kirschen, Brombeeren, Pflaumen, Mokka, Kakaobohnen, neuem Leder und Lakritze sorgen für einen sinnlichen Abgang. Dieser reife, verführerische und bestens strukturierte Rotwein hat zudem ein ausgezeichnetes Preis-Leistungs-Verhältnis!
vinous_greyscale

Vinous

91 POINTS
The 2015 La Gargone is a total knockout, and also big step up from the Caduse. Unctuous and ripe in the glass, the 2015 possesses stunning richness and power in all of its dimensions. Super-ripe dark cherry, plum, mocha, new leather and licorice build into the voluptuous finish. La Gargone is 60% Merlot, 20% Malbec, 18% Cabernet Franc and 2% Cabernet Sauvignon. Best of all, this racy, flamboyant wine is a terrific value. Don't miss it.

- Antonio Galloni (2017)
james_suckling

James Suckling

92 POINTS
This is very structured with blackberry and chocolate character. Chewy, full-bodied wine. Big and rich frame with lots going on. Needs two or three years to soften. (2018)
jeb_dunnuck

Jeb Dunnuck

90-92 POINTS
I also loved the 2015 Domaine du Bouscat La Gargone and this little gem is mostly Merlot yet includes 20% Malbec and 18% Cabernet Franc, all from minuscule yields on the order of 20 hectoliters per hectare. Seeing malo in barrel and 20 months in new oak, its inky color is followed by an intense bouquet of blackberries, peppery spice, incense, and chocolate. It’s another ripe, sexy, gorgeously textured red from this estate that should keep for 10-15 years. There’s a little over 800 cases produced. (2017)
Robert_Parker

Parker – Wine Advocate

89 POINTS
Deep garnet-purple in color, the 2015 Cuvee la Gargone is scented of crushed blackberries, black cherries preserves and baking spices with wafts of potpourri and dusty soil. The medium-bodied palate is velvety with a good core of ripe, spicy fruit and a lively finish.

- Lisa Perrotti-Brown (2018)
Uni_Logo_Traube
Domaine du Bouscat

Domaine du Bouscat – seit Anbeginn in Familienhand

Seit Mitte des 19. Jahrhunderts führt Familie Dubernard die von ihr gegründete Domaine du Bouscat, mit François inzwischen in der bereits 5. Generation. Vater Jean-Pierre und Bruder Jean-Philippe sind jedoch auch noch mit von der Part ...